Find projektpartner

Gode idéer og initiativer skal have luft under vingerne, men ofte er der brug for hjælp til at få dem til at lette. I KultKIT hjælper vi dig i gang allerede på idéstadiet.

På begge sider af grænsen sidder der rådgivere klar til at assistere med både ansøgning og projekt. Hvis du har idéen, men mangler en samarbejdspartner i nabolandet, kan partnerbørsen hjælpe dig med at finde det perfekte match. Læs også, hvordan du kommer i gang med dit projekt.

Nedenfor finder du en række projekter, der leder efter en partner.

For mere information kan du skrive til:

info@kultkit.eu

Kirkekor fra Lübeck søger dansk projektpartner til dannelse af fælles projektkor

Kirkekor fra Lübeck søger dansk projektpartner til dannelse af fælles projektkor

Vi er 20 kormedlemmer mellem 50 og 75 år fra menigheden Bodelschwingh kirke i Lübeck, som søger et kirkekor / kantori fra Danmark, som har lyst til at forberede et korprogram sammen med os. Vores fælles projektetmål vil være at optræde sammen både i kirken i Lübeck og i jeres danske kirke.

Derudover kan vi forestille os at optræde sammen med jer på Fehmarnbelt Days 2021, som finder sted sidst i maj måned i Weissenhäuser Strand i Slesvig-Holsten.

Vi synger forskellige værker indenfor kirkemusikken, så som oratorier og messer, desuden Bach-kantater og a cappella stykker i forbindelse med gudstjenester og koncerter. Vi er åbne for nye udfordringer. Måske kan vi sammen synge noget af en dansk komponist?

I fællesskab kan vi overveje, hvordan vi kan sammensætte et program, som omfatter både danske og tyske værker.

Her kan I finde oplysninger om os: https://www.kirche-ll.de/gemeinden/luebeck/bodelschwingh/musik.html

På længere sigt håber vi på et varigt samarbejde med et dansk kor. Er I interesserede, så henvend jer til

 

Kulinarische Traditionen, Widerstand gegen den Fehmarnbelt-Tunnel, nationale Identitäten

Zu diesen Themen im Fach Ideengeschichte sucht die Næstved HTX einen deutschen Projektpartner für ein Begegnungsprojekt, in dem deutsche und dänische Schüler*innen der gymnasialen Oberstufe gemeinsam Essen zubereiten sowie Ähnlichkeiten und Unterschiede in Stadtkultur und nationaler Identität und Kultur erforschen.

Eine erste Begegnung kann bereits Anfang September stattfinden.

Dansk projektpartner søges til projekt ‘Arkitektur’

På Femern findes flere bygninger af den berømte danske arkitekt Arne Jacobnsen (1902-1971) lige ved havet, bl.a. en svømmehal, et hotel med tre tårne og et lejlighedskompleks. Anlægget ved Südstrand blev planlagt og bygget i 60’erne og de tidligere 70’ere. I øjeblikket er der et saneringspåbud.

Rolf Reijnders søger personer – fx arkitektstuderende eller andre med interesse for arkitektur, som gerne vil komme til Femern og udveksle erfaringer.

Dansk projektpartner søges til projekt „Udveksling mellem skoler“

Jöran Katz, som er dansklærer på Warderschule i Heiligenhaften, har 10 elever og vil gerne i dialog til udveksling, men det behøver ikke være et projekt.

De unge i Heiligenhafen går i 9. klasse og er 15 år.